Converse samarbejder med JW Anderson
© Pinterest

Converse er tilbage – og her er beviset

Skoen fra dine teenageår vil snart finde vej til din garderobe igen. Vi har fundet beviset på, at du snart kommer til at crave et par Converse

Flere af 00’ernes udskældte tendenser er vendt tilbage, blandt andet takket være Bella Hadid og Kendall Jenners forkærlighed for årtiets trends.

Det er sjældent til at forudse, hvilke tendenser der finder vej tilbage i modebilledet, og nu er turen kommet til 00'ernes mest ombejlede sneakers.

Her er tale om Converses Chuck Taylor All Stars, hvilket blev stadfæstet i går, da Converse løftede sløret for et kommende samarbejde med en af tidens største designere: JW Anderson.

Her ses model og it-girl Bella Hadid i den klassiske All Stars-model fra Converse.

Nyheden om samarbejdet mellem JW Anderson og Converse blev delt på Instagram med en kort videomontage og to billeder. Det lille sneak peek viser lovende takter for kollektionen, og giver os lyst til at hoppe i et par glimmerbesatte-Convese med det samme. I en pressemeddelse siger designeren bag JW Anderson, Jonathan Anderson om samarbejdet:

“Lige fra mit første par, har Converse repræsenteret en radikal bevægelse inden for stil og kultur. Kontrasterne og lighederne mellem Converse’s verden og JW Andersons skaber et rum af kulturel spænding, som er en drøm at lege med som designer.”

De første billeder af det nye samarbejde afslører, at den klassiske Converse har fået en overhaling, som både inkluderer glitter, JW Anderson-logoer og anderledes farvebrug.

Kollektionen er unisex, og vil foruden de klassiske Chuck Taylor All Stars også inkludere andre sneakersmodeller fra Converse.

Der er endnu ikke fastsat en lanceringsdato for samarbejdet, men du kan få et smugkig på kollektionen i videoen nedenfor, som blev delt på Converses Instagram-profil i går.