Copenhagen Fashion Week er klar med showkalender

3.-8. august står den i modens tegn i Danmarks hovedstad, når der lukkes op for sæsonens Copenhagen Fashion Week med et bæredygtigt show

Showkalenderen for sommermodeugen er blevet offentliggjort i dag, og den tæller på knap 40 shows fordelt i en ON og OFF kalender.

Det officielle åbningsshow, er for første gang et bæredygtigt mærke: det dansk/færøske avantgardemærke Barbara í Gongini, som skyder modeugens shows i gang tirsdag 5. august kl. 16.00 på Københavns Rådhus.

Eva Kruse, adm. direktør i Copenhagen Fashion Week, udtaler:

”At Copenhagen Fashion Week vælger at markere sig med et bæredygtigt åbningsshow skal ses i lyset af forårets veloverståede topmøde om bæredygtighed, Copenhagen Fashion Summit, og vores generelle indsats for at understøtte udviklingen af en mere bæredygtig modebranche, herunder også en mere grøn modeuge. Financial Times udråbte sidste sommer Copenhagen Fashion Week som ”the world’s greenest fashion week” - og det er en titel, der forpligter.”

Herudover er det et stærkt mix af mærker, der holder show til august; fra den nye designergeneration som Anne Sofie Madsen og Asger Juel Larsen til de mere etablerede mærker som Ganni og Henrik Vibskov, og selvfølgelig får vi også de klassiske modehuse som Mads Nørgaard og By Malene Birger at se.

Se hele showkalenderen på Copenhagenfashionweek.com.