450 kvadratmeter bliver butikken i København.

Cos er åbnet

H&Ms nye eksklusive kæde, Cos, er åbnet i københavn

Nu kan du shoppe Cos' minimalistiske skandinaviske snit, afdæmpede farver og lækre materialer som silke og kashmir. Cos, som står for Collection of Style, er H&M's nye og lidt dyrere kæde, og designerne bag er de to danskere Rebekka Bay og Michael Kristensen.
"Det er ikke tilfældigt, at Cos ligger i den dyrere ende af Strøget. Den læner sig kvalitetsmæssigt op ad de butikker, som ligger her. Men hos Cos er det mere kvaliteten end navnet på mærket, du køber, og derfor er det også billigere," siger Rebekka Bay.
Cos' kollektion er tænkt i fire temaer, så der er tøj til alle anledninger. 'Casual City' til dine uformelle aftaler, 'Classic' til dine formelle, 'Leisure' til din fritid og 'Party' til tja, fest.
"Pointen er, at du kan dresse op og ned ved at kombinere de forskellige styles. Vi tager udgangspunkt i klassikere og gør dem moderne. For eksempel kan vi bruge habitten som inspiration til en kjole," siger Rebekka Bay.
I Costume nummer 66 skrev vi, at Cos ville åbne i slutningen af september, men åbningen blev altså udskudt til på fredag.
Cos, Østergade 35, København K. Åbner fredag 12. oktober klokken 12.