Skuespillerinden Cecilie Stenspil og sangerinden Pernille Rosendahl til By Malene Birgers show.

Costume anmelder modeugen

Modeugen scorede højt på show-faktor og location, og knap så højt på show-planlægning

Kendte: CCCCCC
Færre kendisser end normalt - med undtagelse af Munthe plus Simonsen- og By Malene Birger-show med blandt andre prinsesse Marie, Pernille Rosendahl og Medina. Saseline og Szhirley sad med på de fleste frontrows, og Hugo Boss havde besøg af den cool, britiske sangerinde Coco Sumner (Stings datter).

Planlægning: CCCCCC
Gallery-scenen var flyttet fra et telt foran Forum til Radiohusets koncertsal. En tjekket forandring: Ingen lange køer. Men, det var der foran Rådhuset på grund af forsinkelser ved ugens åbningsshow af Kopenhagen Fur og torsdag aften ved Baum und Pferdgartens show. Dårligt og køligt påfund at krydse folk af i døren frem for indenfor.

Show-faktor: CCCCCC
Modeuge i filmens tegn. Bruuns Bazaar havde Pilou Asbæk fra filmen R og tv-serien Borgen som hovedrolleindehaver i en 3D-film. Sådan én viste David Andersen også, og Stine Goya indledte sit show med en marionetdukke-film. Elise Gug underholdte med film med Beate Bille og Laura Christensen.

Location: CCCCCC
Modeugen bød på nye og kreative locations som Københavns Hovedbanegård (Cph vision), Radiohuset (blandt andet Stine Goya) og Charlottenborg (By Malene Birger). Dejligt.