Costume & Venner samler ind til Dansk Flygtningehjælp

Shop løs blandt styles fra Costume-redaktionen og kendte kvinders garderober, når Costume holder tøjauktion til fordel for Dansk Flygtningehjælp på Anywear.dk

Det er næppe gået nogens næse forbi, at Danmark og resten af Europa i disse dage oplever en massiv strøm af flygtninge.

Situationen spidser fortsat til, og derfor tilbyder Costume en hjælpende hånd i form af en tøjauktion, der løber fra i dag klokken 12 og frem til 1. oktober kl. 12.

Auktionen afholdes på modeplatformen Anywear.dk, og alle indtægter går ubeskåret til Dansk Flygtningehjælp.

Projektet er startet af Ann-Sofie Ostenfeld, produktchef på Anywear.dk. Idéen udsprang af en frustration ved bare at se til fra sidelinjen, når der var mulighed for at gøre en forskel med en lille indsats:

“Vi sad på Anywear.dk og talte om, hvordan vi kunne hjælpe. Vi har så meget liggende i garderoben, som vi alligevel ikke bruger og i stedet kunne donere til nogen, som har brug for en ekstra hjælp. Den hjælp kan vi give ved blot at tage et stykke tøj ud af garderoben," siger Ann-Sofie.

Det var startskuddet til initiativet, som hurtigt blev stablet på benene:

“Vi skrev til en række kendte personligheder, og der var rigtig positiv respons, så på kort tid havde vi indsamlet masser af tøj," fortæller Ann-Sofie og nævner bidragsydere som Stine Goya, Maria Black, Saks Potts, Marie Jedig og Mathilde Norholt ligesom Costumes redaktion har bidraget til auktionen.

“Alle, vi har været i kontakt med, var glade for at få lov til at hjælpe på et problem, hvor vi er mange, der føler os magtesløse," siger Ann-Sofie afslutningsvist.

Tøjauktionen starter i dag klokken 12 og slutter torsdag 1. oktober samme tidspunkt. Tøjet sælges til højstbydende på Anywear.dk og vil efterfølgende blive leveret af fragtfirmaet DHL, som har sponsoreret alle udbringninger.

Shop med på Anywear.dk fra klokken 12 i dag.

Hvis du ikke ønsker at byde på auktionen, kan du stadig give et bidrag her: Minindsamlig.flygtning.dk/syrien.