Elsker du sneakers? så se Naked Cphs og Vans cool samarbejde
© Naked Cph

Costumes moderedaktør i front for ny sneakerskollektion

Hvis du elsker sneakers, cool damer og fine pastelfarver, må du ikke gå glip af Naked og Vans' nye samarbejde

Naked Cph er kendt for deres gode udvalg af sneakers til alle Danmarks kvinder og for deres fine designsamarbejder senest med Reebok.

Nu er turen kommet til et samarbejde med Vans, som går under navnet The Naked X Vans Pastel Pack, og her præsenteres to fine pastelfarvede udgaver af Vans Sk8-Hi-sneaker.

Udover, at kollektionen præsenterer fine sneakers, byder den også på nogle cool kampagnebilleder med Costumes egen moderedaktør, Thora Valdimarsdóttir, og stylist Maria Barfod i front.

Skoene består af vævet læder og kommer i farverne petal pink og hint of mint, og med i købet får du også en fin, lyserød dust bag og en specieldesignet skoæske fra Naked.

Thora Valdimarsdóttir og Maria Barfod er kampagnemodellerne for fælleskollektionen.

© Naked Cph

Om samarbejdet siger Vans' senior kvindekategori manager, Camille Thin:

“Vi er meget begejstrede for at offentligøre samarbejdet med Naked, som er en butik, der yder indflydelse på fashionable kvinder i hele Skandinavien. Vans forstår, at Naked er en ægte pioner i forhold til at bringe sneakers til kvinder i Europa, og vi ser frem til, at de gør det samme med denne limited edition-kollektion.”

Vil du gerne have fat i de fine sneakers, skal du være hurtig, da der kun er produceret 100 sneakers i alt.

Kollektionen vil blive sat til salg fredag 30 september fra klokken 11 i Naked-butikken på Klosterstræde 10 i København K og online på Nakedcph.com klokken 18.