Custommade åbner sin første flagship store

Når Custommade gør noget, så gør de det rigtigt. Denne gang med en ny, gennemdesignet butik i Københavns mest hippe kvarter

Det er ingen hemmelighed, at vi her på Costume er ret så begejstrede for det danske mærke Custommade, og den udvikling som det er i netop nu. For kort tid siden åbnede Custommade de virtuelle døre til sin helt egen webshop, og nu er tiden kommet til en ny butik.

På lørdag 7. marts åbner Custommade nemlig en designperle med deres første flagshipbutik i hjertet af København. Butikken er placeret på Christian IX's gade i kvarteret omkring Gammel Mønt, hvor du også finder butikker som Marc by Marc Jacobs, Acne Studios og Storm.

Custommade

Custommade

Selve butikken er tegnet og indrettet af det samme firma (Leif Jørgensen Architects), som også har stået for den seneste Louis Vuitton-butik og Storm. Lokalet er gennemdesignet ned til mindste detalje og kommer til at fungere som et gallerirum med tøjet i centrum:

“Som en modpol til den smukke og tunge klassiske facade af bornholmsk granit, har vi valgt at indrette butikken som et lyst og let gallerirum. Tøjet skal være i fokus og bliver derfor iscenesat blandt masser af lys, glas og spejle, som får væggene til at svæve, og man kan derfor ikke helt definere, hvor fladerne starter eller slutter,” udtaler arkitekt Leif Jørgensen.

Butikken åbner på Christian IX's gade 5, 1111 København K lørdag 7. marts 2015. Har du ikke mulighed for at besøge den, kan du klikke ind på den flotte webshop på Custommade.dk.