Gummi - Københavns nye sneakersbutik til kvinder
© Gummi

Danmarks nye sneakersunivers er kun til kvinder

Nye og klassiske sneakersmodeller i lyserøde omgivelser. Byd velkommen til Gummi – Københavns nye sneakersbutik til kvinder

Hovedstaden er netop blevet en sneakersbutik rigere. Navnet er Gummi og butikken forhandler udelukkende kvindemodeller fra mærker som ARKK Copenhagen, New Balance, Puma, Champion, Reebok og Asics.

Gummi er startet af holdet bag den københavnske butik Project 4, der to gange har vundet AOK’s pris for Byens bedste kvindemode. Konceptet for Gummi bygger videre på Project 4’s viden om kvindemode, og de udvalgte sneakers bliver præsenteret i et feminint univers, hvor der er kræset for detaljen.

Gummi - Københavns nye sneakersbutik til kvinder
© Gummi

“Jeg ville gerne give Københavns stilbevidste kvinder et univers, hvor servicen er i højsædet. Her skal de virkelig have en følelse af, at der et kræset for hvert enkelt item,” fortæller Casper Schandorff, der står bag Gummi og Project 4, og fortsætter:

“Både til drenge og piger er sneakers utrolig populære, og til piger giver de en sporty stil til en feminin sommerkjole, eller et praktisk islæt til en blazer. Sneakers er simpelthen et genialt stykke fodtøj til piger, og det vil jeg gerne fejre med Gummi.”

Foruden et stort udvalg af sneakers, forhandler Gummi tøj fra Girls Are Awesome og solbriller fra Retrosuperfuture – og så er der et spændende samarbejde med Adidas på vej.

Gummi - Københavns nye sneakersbutik til kvinder
© Gummi

Butikkens navn, Gummi, henviser til materialet, som bruges i stort set alle sneakers, men da ordet gummi også er slang for kondom, får Gummis kunder et kondom med, når de køber et par sneakers.

Du kan besøge butikken på Larsbjørnstræde 19 i København K.