Kim Kardashian sagsøgt af danske Kjær Weis
© Wenn.com

Dansker sagsøger Kim Kardashian

Siden Kim Kardashian og lillesøster Kylie Jenner er begyndt at lancere makeup, er søgsmålene raslet ned over søstrene. Nu er den gal igen – og denne gang er det en dansk makeupguru, der siger fra

Familien Kardashian-Jenner spreder sig over mange forskellige foretagender med erhverv som både realitystjerner, mediemoguler og designere. Senest har Kylie Jenner og Kim Kardashian indtaget beautyverdenen og opnået stor succes med deres makeuplinjer. Makeuplanceringerne har dog ikke været helt uden komplikationer, da Kylie Jenner er flere gange er blevet sagsøgt for kopiering, og nu er turen kommet til Kim Kardashian.

Makeupfirmaet Kjær Weis, der er grundlagt af den danske makeupartist Kirsten Kjær Weis, har netop sagsøgt Kim Kardashian for brugen af initialerne KKW i forbindelse med lanceringen af Kim Kardashian nye Contour kit.

“Det her handler om at beskytte vores ry og forretning. Vi har arbejdet hårdt over mange år for at etablere vores brands identitet og unikke markedsposition,” forklarer Kirsten Kjær Weis i en skriftlig udtalelse til Bt.dk.

Kjær Weis, der bruger initialerne KW, har opnået stor popularitet i USA, og er netop markedsført på at stå for økologisk og bæredygtig makeup. Det danske firma frygter, at forbrugere vil blive forvirrede i mødet med Kim Kardashians Contour kit, der som nævnt sælges under initialerne KKW, og ikke fokuserer på naturlige ingredienser.

Danske Kirsten Kjær Weis er selv bosat i New York, hvorfra hun driver det succesfulde makeupfirma, og hvor sagen også kører nu. Det amerikanske medie Tmz har netop fået fat i retsdokumenterne, hvoraf det fremgår, at Kjær Weis beskylder Kim Kardashian for bevidst at have brugt et design, der minder for meget om Kjær Weis’.

Nedenfor kan du se de to forskellige mærker, og selv vurdere, om Kim Kardashian er gået for vidt ved brugen af initialerne?