© Anna Stokland

De 8 mest hypede highstreet-items ifølge Instagram

Instagram er det perfekte sted at fornemme tidens tendenser. Vi har fundet sæsonens mest populære items, som er i butikkerne nu

Du ved, at et item er populært, hvis du har set det på Instagram flere gange inden for et par uger. Og det er i høj grad tilfældet med disse otte highstreet-items, som også er udtryk for nogle af tidens største tendenser.

Scroll ned, og gå på opdagelse i månedens mest populære styles, som er i butikkerne nu.

1. Neonblazer

Instagram flyder over med fund i neonfarver. Et af de mest populære items er Hosbjergs skriggrønne blazer, som også kommer i blå og pink.

2. Tørklædet som hårpynt

Tidens hårmoden bærer i høj grad præg af feminine toner, som ses i form af perler, pyntede spænder og sløjfer. Tørklædet har også fundet vej tilbage i modebilledet, og du kan bruge det alsidige stykke stof til at sætte håret på mange forskellige måder.

3. Det glitrende bælte

Bling-bling og glitter er kke længere forbeholdt nytårsfesten. Gør som bloggeren Trine Kjær, og tilføj et glitrende bælte til dit outfit, for at forvandle et ordinært look til et ekstraordinært look.

4. Den beige trenchcoat

Du går aldrig galt i byen med en trenchcoat, og den klassiske silhuet er da også en af sæsonens største tendenser. En af de trenchcoats, der har floreret på Instagram den seneste tid, er den beige lakudgave fra Envii, som er ideel til våde regnvejrsdage.

5. Cowgirl-print

Sidste år fik leopardprint et vildt comeback i modebilledet, stærkt efterfulgt af zebra- og slangeskindsprint.

Nu lader det til, at endnu et dyreprint vinder frem, da koens velkendte brune og hvide farver er begyndt at dukke op her, der og alle vegne.

6. Sporty bukser

Sportsreferencerne fortsætter i modebilledet, og de løse bukser vækker minder om både Spice Girls og Fergie i front for Black Eyes Peas.

7. Knæhøje støvler

En af de helt store tendenser denne sæson udspringer fra 70'erne. De højtskaftede læderstøvler er også vendt tilbage og holder dine lægge varme i minusgraderne.

8. En lilla perletaske

En af tidens mest pigede tendenser er perletasken, som kommer i alverdens smukke farver og former. Résumé har præsenteret et budgetvenligt bud på den hypede perletaske, som fås i både lilla og knækket hvid.