De største makeovers

Dengang: kreppet hår, slidte T-shirts og kedelige kjoler. Nu: glamourøse designerkjoler og lækkert hår

Gwyneth Paltrow
1 / 10

Gwyneth Paltrow

Indtil 2008 kendte vi bedst Gwyneth Paltrow som en talentfuld skuespillerinde med en lidt kedelig garderobe. Men så blev skuespillerinden veninde med Stella McCartney, og pludselig kunne vi ikke få øjnene fra hendes nye skarpe, minimalistiske og feminine stil.

Demi Moore
2 / 10

Demi Moore

Der er løbet meget vand under broen - eller nok nærmere taget mange mavebøjninger og spist mange grønsager - siden Demi Moore havde kreppet hår og runde kinder i 1980'er-filmen St. Elmo's Fire. Da skuespillerinden i 2003 vendte tilbage på det store lærred med Charlie's Angels: Full Throttle kunne vi ikke få øjnene fra hendes tonede krop og stramme hud. Gad vide hvor mange armbøjninger man skal tage, for at få sådan en krop?

Courtney Love
3 / 10

Courtney Love

Babydoll-kjoler, masser af sort eyeliner og filtret hår - sådan gik grunge-dronningen Courtney Love klædt, da vi lærte hende at kende i begyndelsen af 1990'erne. I slutningen af samme årti overraskede hun alle ved at dukke op på den røde løber i glamourøse kjoler. Men lad dig ikke narre. Selvom sangerinden og skuespillerinden er blevet nydelig at se på udenpå, er hun stadig rock'n'roll indeni, og en gulvlang designerkjole og et par Christian Louboutin-sko har aldrig afholdt amerikaneren fra at lave ballade.

Sarah Jessica Parker
4 / 10

Sarah Jessica Parker

Vi kender Sarah Jessica Parker som en af de mest velklædte og inspirerende kvinder. Men sådan har det ikke altid været. Før Sex and the City - og ikke mindst før stylisten Patricia Field - var skuespillerindens garderobe ikke helt så misundelsesværdig som nu.

Marilyn Monroe
5 / 10

Marilyn Monroe

Norma Jeane Baker ændrede sit navn, affarvede sit hår - et voila, en af verdens største stjerner var skabt.

Victoria Beckham
6 / 10

Victoria Beckham

I 1990'erne hoppede hun som rundt på scenen i små bikinitoppe sammen med resten af popgruppen Spice Girls. Nu er hun en respekteret designer med et tøjmærke i eget navn, som blandt andet bliver solgt hos den eksklusive netbutik Net-a-porter.com.

Emma Watson
7 / 10

Emma Watson

Den nu 21-årige Harry Potter-skuespillerinde er klart til at blive student fra tryllekunstskolen Hogwarts og kaste sig ud i nye roller. Hun har da også klippet sine lange bølgende lokker af og fået en ny skarp frisure.

Rihanna
8 / 10

Rihanna

Inden du kan nå at sige: ”Karl Lagerfeld”, har sangerinden Rihanna fået en ny frisure. Den ene dag poserer hun på den røde løber med kortklippet lyst hår, og den næste dag har hun langt rødt hår.

Kelly Osbourne
9 / 10

Kelly Osbourne

Slidte T-shirts, gamle jeans og buttede kinder var Kelly Osbournes kendetegn, da reality-serien The Osbournes løb over skærmen fra 2002 til 2005. I 2009 valsede Ozzy Osbourne-datteren rundt i den amerikanske version af Vild med dans, tabte sig og fik en mere sofistikeret stil.

Jennifer Aniston
10 / 10

Jennifer Aniston

Før 1994 var der ikke mange, der kendte Jennifer Aniston, men så blev tv-serien Venner skabt, og skuespillerinden blev verdenskendt ikke bare for sin rolle som Rachel Green, men også for sin frisure, der blev så populær, at den fik sit eget navn, The Rachel. Siden da har den nu 42-årige skuespillerinde haft mange frisurer, som alle blevet trendsættende.

Mere om Modenyheder? Få Costumes nyhedsbrev