© Wenn.com

De værste Photoshop-fejl i 2017

Fra Selena Gomez og Kris Jenner til Solange og Emily Ratajkowski: Se årets største Photoshop-bommerter her

14. december 2017 af Amira Høg Daimar

2018 venter i kulissen, og det er tid til at kaste et blik på året, der gik. 2017 bød blandt andet på adskillige Photoshop-fadæser; Mens nogle kendte ansigter redigerede dem selv, valgte andre at kritisere magasiner for deres brug af Photoshop. 

Vi har samlet de fem største Photoshop-fejl i 2017 her. 

1. Selena Gomez' skæve væg 

I januar delte makeupartisten Hung Vanngo dette billede af Selena Gomez, hvor væggen buer i venstre side. Skævvridningen afslører, at Gomez' skulder er blevet redigeret, men hvorfor den havde behov for at blive ændret melder historien ikke noget om.  

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

2. Emily Ratajkowskis bryster og læber

Emily Ratajkowski tog til Instagram for at beklage sig, efter magasinet Madame Figaro havde photoshoppet modellens læber og bryster mindre

A post shared by Solange (@saintrecords) on

3. Lad være med at røre Solanges hår

Solanges sang Don't Touch My Hair blev vækket til live, da sangerinden langede ud efter magasinet Evening Standard, der havde valgt at photoshoppe hendes hår i forbindelse med en forside. Efterfølgende delte Solange billedet herover med den oprindelige frisure, hvilket fik magasinet til at komme med en offentlig undskyldning. 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

4. Kriss Jenners højre arm

I juni reklamerede Kriss Jenner for en slankete, men det eneste folk bemærkede var den kraftigt redigerede arm.  

5. Lupita Nyong'os hår 

Den smukke skuespillerinde Lupito Nyong'o kom også under Photoshop-kniven i 2017, da magasinet Grazia fjernede hendes naturlige hår. Skuespillerinden svarede ved at dele det oprindelige billede på Instagram og udtrykke sin misbehag: 

“Jeg er skuffet over, at Grazia UK inviterede mig til at være på deres forside, og så redigerede og glattede mit hår, så det passede til deres opfattelse af, hvordan smukt hår ser ud.” 

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste