Halloween udklædning
© Instagram / @kourtneykardashian / @heidiklum

De vildeste Halloween-kostumer i 2017

Trick or treat! Uhyggens højtid er veloverstået, og traditionen tro bød 31. oktober på masser vilde kostumer. Se årets bedste udklædning her

Halloween faldt som bekendt i går 31. oktober, og højtiden blev fejret med vilde kostumer en masse.

Vi har samlet årets bedste Halloween-udklædninger her, som spænder fra nostalgiske og morsomme til skræmmende.

Heidi Klum som varulv

Supermodellen er kendt for sine vilde halloween kostumer, der hvert år overgår sig selv. Hele ugen op til Halloween har Heidi teaset for årets udklædning på sin Instagram-profil, og resultatet blev en overbevisende varulv inspireret af gyseren I Was a Teenage Werewolf fra 1957, komplet med et uhyggeligt gebis og pels.

Gigi Hadid og og Zayn Malik som Spiderman og Black Cat

Det forelskede par havde selvfølgelig koordineret deres udklædning, og kom som Spiderman og superheltens forbudte kærlighedsinteresse Black Cat.

Kourtney og Kim Kardashian som Michael Jackson og Madonna

Søskendeparret gik hele vejen i deres udklædning som de ikoniske stjerner og genskabte deres look fra Oscar-uddelingen i 1991.

Maria Palm som ægte poptøs fra 00'erne

Den danske model valgte at klæde sig ud som en karakter fra de skræmmende 00'ere, hvor mange sværgede til Dolce & Gabbana trøjer, for meget solpudder og nude læber.

Jessica Alba som Juno

En uplanlagt graviditet er måske et mareridt for nogle, men selvom Jessica Albas udklædning ikke er årets mest uhyggelige, er det en sjov reference til en af vor tids mest kendte ungdomsfilm.

Gwyneth Paltrow som Tracy i Se7en

Paltrow udnyttede en af sine tidligere roller i thrilleren Se7en til perfektion, og klædte sig ud som sin karakter Tracys sørgelige skæbne – et hoved i en kasse.

Neils Patrick Harris' familie som omvandrende cirkus

Hele skuespillerens familie var med til at skabe et af årets bedste og mest gennemførte udklædninger i form af et omvandrende cirkus, fuldendt med uhyggelig klovn, skægget dame og stærk mand.

Kim Kardashian og Jonathan Cheban som Sonny og Cher

Realitystjernen har gentagne gange fortalt, at Cher er en af hendes største kilder til inspiration. Dette år gik hendes udklædning fra inspiration til direkte replika i det gennemførte kostume som Sonny og Cher.