© guest in residence

Del garderobe med kæmpestjernen Gigi Hadid

Så er der fri adgang til at købe dig ind i Gigi Hadids personlige smag og garderobe - modellen og megastjernen Gigi Hadid debuterer som solodesigner med brandet Guest in residence

...vi tillader os at antage, at der allerede hænger mindst én af hver slags design i Gigi Hadids garderobe fra hendes første kollektion under brandnavnet Guest in residence. Der er tale om en farverig og modig kollektion i cashmere til - ifølge designeren selv - priser, der ikke er tiltænkt at ruinere dig. Med pt. 75,4 millioner følgere alene på instagram og en pænt overvældende karriere so far, er det selvfølgelig ikke sikkert, at den 27 årige amerikanske megastjernes opfattelse af et prisniveau der 'ikke ruinerer,' er identisk med andres definition af selvsamme. Men vi kan servicere med at oplyse, at du for eksempel kan investere i en sweater for lige under 2.000 kr.

Cashmere kvaliteten har Gigi gjort sig umage med at opstøve, og det er endt med materialer der kommer fra indre Mongoliet, der er kendt for fantastisk og typisk fnugfri cashmere.

'Jeg ønsker mig tøj der er bæredygtigt produceret - og som jeg kan have længe. Og hvis du passer ordentligt på cashmere, kan det holde i generationer,' har Gigi Hadid udtalt til Vogue.com og deler i samme forbindelse et tip, hun selv har fået fra sin bedstemor: 'Typisk behøver du ikke vaske dine cashmere sager ofte. Prøv istedet at hænge den til udluftning i et vindue. Cashmere er et naturligt fiber - og vil afgive for eksempel triste lugte i frisk luft.'

Vi vil glæde os til at investere i de bløde og lune gule og blå sokker, som Gigi også viser på et af kampagne billederne.