© Instagram @ sophiefontanel

Den 54-årige instagrammer, alle modeelskere taler om

Hun er fransk, hendes garderobe er misundelsesværdig, og hendes styling vil inspirere dig! Kom tæt på det nye modeikon her

Her på Costume er vi altid på udkig efter spændende personligheder, vi kan følge på Instagram for at få inspiration. Vi er faldet over en cool, fransk kvinde, du også skal kende, hvis du elsker mode.

Sophie Fontanel er navnet på den 54-årige instagrammer, modeverdenen er ved at få øjnene op for, og en af de rigtig gode grunde til det, er hendes miks af print, materialer og leg med proportioner. I skrivende stund har hun mere end 72.000 følgere, og vi kan kun forestille os, at følgerskaren vil stige.

I et interview til Vogue afslører Sophie Fontanel, at 80 % af hendes garderobe er vintage, og hun fortæller samtidig, at den klassiske parisiske uniform med stramme jeans, ballerinaer og en T-shirt slet ikke er noget for hende:

“For mig er det meget kedeligt, så jeg prøver det det hele. Jeg prøver det hele for at se, om det fungerer. Jeg er 54 år, så alle siger 'Okay, du skal gå i denne type tøj.' Meget kedeligt," fortæller hun i interviewet til Vogue.

Se mange flere inspirerende billeder af den mest cool 54-årige instagrammer, vi længe har set på @sophiefontanel.