Ava Black i Juicy Couture
© Instagram @avablack

Den ikoniske 00’er-uniform er tilbage

Similisten og velour i en skøn symfoni. Er du klar til et gensyn med sættet, der var på højde med 00’ernes ‘it’-taske?

Æret være dem, der slap ud af 00’erne uden seriøse skrammer på deres modesans og flashbacks til lidt-for-lowrise-jeans, mavebluser og små logotasker.

Selvom vi er mange, der nok helst vil begrave perioden sammen med ovenstående beklædningsdele, lader det ikke til, at verdens modeskabere vil lade os glemme den helt så hurtigt. Faktisk har flere trends gennem de senere år grebet fat i 00’ernes stil – senest med genfødslen af den pelsede top.

Og nu er 00’er-uniformen over dem alle vendt tilbage: Det veganske brand Apparis lancerer nemlig i dag en kollektion af tracksuits i samarbejde med ingen ringere end Juicy Couture i anledning af det amerikanske mærkes 25-års jubilæum.

Ja: Juicy Couture, der officielt gjorde det fashionabelt at have similisten limet fast på bagdelen. Den nye kollektion lander i dag på Apparis’ hjemmeside og består af både en babylyserød og en sort version af sættet, som ifølge Apparis er ‘en frisk fortolkning af det ikoniske Juicy Couture-tracksuit lavet i Apparis’ karakteristiske faux fur’ – aka en 2020-version af sættet i blødere stof og med mindre glitter.

Apparis x Juicy Couture
© Apparis x Juicy Couture

I 00’erne var man ikke rigtigt et stilikon, hvis man ikke blev spottet af en paparazzo iført Juicy Couture. Alle – Paris Hilton, Kim Kardashian, Lindsay Lohan, Jennifer Lopez og Halle Berry – vandrede rundt i sættet i lufthavne, på gaden og i musikvideoer. Det var på højde med periodens ‘it’-tasker – bare i form af velour og similisten.

Med dette års fokus på komfort i modebilledet – en reaktion på det øgede antal timer brugt på hjemmekontoret – er Juicy Coutures genfødsel oplagt. Og er du endnu ikke overbevist om mærkets comeback, kan vi fortælle, at skuespilleren Timothy Chalamet netop har poseret på forsiden af GQ’s novembernummer iført en lyserød Juicy Couture-hættetrøje, ligesom topmodellen Gigi Hadid festede igennem i et Juicy Couture-tracksuit til sin fødselsdag i 2018.

Køb sættet på Apparis’ hjemmeside fra i dag – priser opdateres.