Den mest hypede T-shirt lige nu er fra Vetements

Den gule T-shirt har allerede skabt undren og ballade. Se forårets mest omtalte T-shirt fra Vetements, her

Franske Vetements har allerede cementeret sin plads som streetstyle-dronningernes nye favoritmærke, og særligt er Vetements kendt for sine jeans, som kan koste over 10.000 kroner.

Nu har Vetements så igen skabt en ny modedille, som denne gang tager udgangspunkt i noget så skørt som et gammelt tysk transportfirmas logo, nemlig DHL.

Under Vetements SS16-show sås også den rusiske designer Gosha Rubchinskiy på catwalken iført den meget omtalte T-shirt / Foto: Vogue.com

Derfor kan den gule T-shirt med det velkendte røde logo nu spottes på alverdens fashionistaer.

I forbindelse med Vetements brug af DHL's logo har der været snak om, hvorvidt det var lovligt for Vetements at genoptrykke DHL's logo. Men efter en officiel udtalelse fra DHL, der støtter Vetements, ser det ud til, at transportfirmaet og det franske mærke har indgået et noget usædvanligt modesamarbejde, som gør, at T-shirten er helt lovlig.

Vil du gerne have fingrene i denne T-shirt, skal du af med 1.825 kroner på webshoppen Matchesfashion.com, men er du heldig, kan du måske finde en T-shirt med det originale DHL-logo i diverse genbrugsforretninger, og her vil prisen formentlig ikke vælte det månedlige tøjbudget.

En ting er sikkert: Mode er og bliver uforudsigeligt, hvilket denne DHL-modedille endnu engang beviser.

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!