Den nye kjolegate: Taske går viralt – hvilken farve er den?

Kan du huske #thedress? Her er den nye ting, der skaber glødende debat på Twitter: Hvilken farve er tasken?!

Sidste februar gik et tilsyneladende uskyldigt billede af en kjole viralt. Var kjolen blå og sort eller hvid og guld? Og således blev den virale historie om optiske illusioner født.

Ingen kunne blive enige om farven på kjolen og debatten delte internettet i to. Men heldigvis er den slags endeløse onlinediskussioner om farver forbi, ikke?

Forkert.

Det forvirrende fænomen er tilsyneladende tilbage, denne gang i form af en taske fra Kate Spade.

Taylor Corso (@whyofcorso) tweetede et billede af sit seneste køb, uvidende om den reaktion, billedet ville afføde.

Taylor svarede på en Twitter-brugers kommentar om, at hvid var en “vovet” farve til en taske ved at forklare, at hendes håndtaske altså var blå, ikke hvid.

Og det var alt, der skulle til for at starte endnu en glødende debat om farven på et design. Diskussionen på Twitter er så heftig, at den har fået designeren selv til at lægge Taylors Corsos billede op og skrive: “Hvilken farve tror du, min taske er?”

Senere tweetede Taylor selv: “Åh gud, #thedress sker med #mybag.” Dette er nu et par dage siden, og folk tweeter stadig på livet løs om Taylors taske.

Hun har siden skrevet på Twitter, at håndtasken, der er til salg på Kate Spades hjemmeside, står som værende ‘mystic blue’, men det har ingenlunde stoppet diskussionen.

Hvilken farve ser du? Der er delte meninger her på redaktionen …