Denimfeber hos Rihanna, Kanye & McCartney

Læn dig tilbage og lad de 3 musikeres denimunivers rulle over skærmen i Rihannas nye og meget omtalte musikvideo

Rihanna, Kanye, McCartney

Rihanna, Kanye, McCartney

Først hos Chloé og Gucci, så med Justin Bieber for Calvin Klein og nu også på Rihanna, Kanye og Paul McCartney. Denimbølgen har i den grad ramt hele verden (og Costume.dk) og ses også i de tre sidstnævnte musikeres nye musikvideo.

I starten af ugen blev videoen til Rihannas seneste single, Four five seconds udgivet, hvor de tre stjerner fulgte en af sæsonnes helt store tendenser fra catwalken, nemlig denim. I den minimalistiske sort/hvid video er de to popstjerner og det tidligere Beatles-medlem nemlig iklædt det slidstærke cowboystof fra top til tå, så det nærmest ligner en denimreklame. Se videoen herunder.

MODE & MUSIK
Det kommer ikke som noget chok, at det lige netop er disse tre stjerner, der er med på det sidste nye på modefronten. De tre musikere har nemlig ikke blot stor kærlighed til musikken, de har også fingeren på pulsen, når det kommer til design. Både Rihanna, men også Kanye har nemlig designet sine egne kollektioner, og Paul McCartney er ofte at finde på frontrow til datteren, designer Stella Mccartneys, shows.

Det store brug af cowboystof i musikvideoen har fået stor omtale verden over, og kan da også hurtig lede ens tanker hen på en reklame for det lækre denim.