& Other Stories

Denne video giver os lyst til øjeblikkelig sommer

Denne nye capsule kollektion fra & Other Stories er en skøn hyldest til sommeren – selvom den nok kommer til at se lidt anderledes ud, end den plejer

& Other Stories' nye kampagnefilm for deres eksklusive capsule kollektion inviterer ind i en fantasifuld verden, hvor dj og stilikon Mia Moretti inspirerer os til at droppe joggingtøjet og i stedet skrue op for de festlige outfits – også selvom det kun er for en tur til den lokale bager.

Kollektionen, der lander i butikkerne og online 14. maj 2020, er lavet i enten eksklusive materialer som råsilke eller i bæredygtige materialer som Tencel og økologisk bomuld. Med kunstfærdige detaljer, variationer af blomsterprint og en generel blødhed og bevægelse i designet, er kollektionen en dejlig hyldest til sommeren – selvom denne nok kommer til at se lidt anderledes ud i år, end den plejer.

Lad dig inspirere af det eventyrlige univers og det lækre materialevalg til sommerens begivenheder, der forhåbentlig byder på en dansefest eller to, selvom det bare er med dine allernærmeste. Og oplev kollektionen og kjolerne i fuld vigør i videoen herunder.