Det drømmer vi om fra Marc Jacobs' efterårskollektion

Marc Jacobs' AW15-kollektion bugner af metallic, uld og romantiske print. Drøm om de lækre styles sammen med os her – vi lover, du har råd til i hvert fald en af sagerne

Marc Jacobs kan som ingen anden få os til at drømme. Om det lækreste tøj, de smukkeste sko og de skønneste dufte.

Vi har forelsket os i et par fantastiske items fra AW15-kollektionen. Vil du drømme med os?

Ternet uldkjole med kontrastskabende striber af små og skinnende sten, der bryder med det klassiske tweedlook. Kombinér looket med skarpe, mørke læderstøvler.

Kjole, Marc Jacobs ca. 25.990 kr.

Den nyeste duft i Daisy-serien er en luksuriøs fortolkning af den oprindelige blomsterduft af brombær, blåregn og hvidt træ. En nem måde at kaste lidt sommer over dit efterår. Og så er flakonen en af de smukkeste i serien hidtil – med blondeagtige, frostede blå margueritter der hviler på flakonens rundede skuldre og den skinnende sølvhætte. Selve emballagen, en drømmeblå æske med detaljer af metallisk sølv, er faktisk designet af Marc Jacobs himself. Og duften skulle være inspireret af 'Marcs drømmepiges æteriske charme'. Suk.

Eau de parfum, Daisy Dream Forever by Marc Jacobs 700 kr.

Er du til flere blomster end bare dem, der dufter, er denne blomsterdækkede silkekjole sagen. Vælg en med masser af stof og fylde og kombinér den med et mørkt og lidt grovere tekstil, og du er efterårschic med det samme.

Kjole, Marc Jacobs ca. 23.990 kr.

En metallic-lædernederdel kan kombineres med det meste, og du vil se fantastisk ud. Prøv med uld, silke eller blonder. Husk, at nederdelen gerne må fylde og have lidt længde dette efterår.

Nederdel, Marc Jacobs ca. 17.300 kr.

OBS! Marcjacobs.com sender internationalt fra USA - så husk der tilføjes told til prisen.