© Malene Birger

Det næste it-item til hjemmet er fra Malene Birger

Malene Birger har designet en eksklusiv uldplaid i samarbejde med Unicef, som ikke kun vil holde dig varm, men også hjælpe verdens udsatte børn

Mode kan langt mere end at inspirere til nye køb og tendenser. Mode kan også bruges til at sætte fokus på vigtige problemstillinger i verden.

Tidligere har vi set Won Hundreds T-shirt for homoseksuelles rettigheder, samt Malene Birgers design, der støtter kampen mod brystkraft.

Malene Birger ser dog ingen grund til at stoppe det vigtige arbejde, hvormed hun i samarbejde med Unicef har skabt endnu et item, der sætter fokus på en vigtig problemstilling.

Samarbejdet mellem Unicef og Malene Birger er udmundet i en smuk og eksklusiv plaid i sort-hvide striber. Plaiden er vævet i 100 procent uld i et monokromt design, der vil klæde ethvert hjem.

Malene Birger Unicef

Malene Birgers design, der støtter Unicefs arbejde for at hjælpe udsatte børn

Om det nye design udtaler Malene Birger:

“Jeg har designet en plaid, der i overført betydning vil bringe varme og tryghed. Jeg håber mit design vil vække positiv opsigt og dermed generere funding til udsatte børn rundt omkring i verden. Jeg har selv en liggende til at pryde min sofa. Håber, den kommer ud i mange hjem, for så ved jeg, at hjælpen når frem.”

Plaiden vil ikke kun hjælpe dig med at holde varmen i den kolde, danske vinter – indtægten fra plaiderne går nemlig direkte til at hjælpe Unicefs vigtige arbejde for udsatte børn i verdens krigs- og katastroferamte brændpunkter.

Den eksklusive plaid er produceret i et begrænset antal og kan købes på Unicef.dk fra 14. september.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF