Den vovede 80’er-badedragt er tilbage
© Pinterest / @Lindsay Johnson / @Vix A.

Det vovede 80’er-badetøj er tilbage

I tråd med tidens mange 80'er-referencer, er årtiets foretrukne badetøj tilbage i modebilledet. Men du skal ikke være blufærdig, hvis du vil hoppe med på tendensen

Sommeren nærmer sig og jagten på det perfekte badetøj er gået ind – og det gælder om at finde præcis det badetøj, som passer til din kropstype.

Årets største badetøjstrend opfordrer til at hoppe i en vovet bikini eller badedragt, som matcher vores hudtone. Og det lader til, at det ikke kun er farven på badetøjet, der skal være vovet i år: I tråd med sæsonens mange 80'er-referencer, er årtiets badetøj med det høj udskæring vendt tilbage. Badetøjets snit viser hoften i forlængelse af benet og var en af 80’ernes største tendenser, som nu er blevet spottet på blandt andre Bella Hadid og Kendall Jenner.

Selvom snittet synes vovet, er det værd at overveje, hvis du vil have dine ben til at syne længere. Når du viser mere hud i forlængelse af benet, får det nemlig dine stænger til at virke ekstra lange.

Hvis du har mod på at hoppe med på tendensen, har vi fundet tre badedragter til tre forskellige budgetter nedenfor.

Er du stadig i tvivl om tendensen er noget for dig? Lad dig inspirere af billederne nedenfor med moderne udgaver af 80'er-badetøjet.