Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Modetøj fra Ruve © Ruve

Dette franske mærke bliver dit nye budgethit

Skil dig ud fra mængden uden at sprænge budgettet. Vi er faldet over et highstreetmærke, som er et slaraffenland af cool design

Årets første måneder er ikke bare mørke, men også præget af lavvande på kontoen efter juletidens udskejelser – og det stemmer ikke overens med den trang til fornyelse, som ofte indfinder sig, når et nyt år begynder.

Her tyer mange til highstreetkæder som Zara og H&M, men hvis du gerne vil investere i noget, som ikke hænger i hver anden danske kvindes garderobe, er der god grund til at udforske mindre kendte budgetmærker.

Kender du Ruve?

Vi har netop fået øjnene op for franske Ruve, der laver tøj, som ser langt dyrere ud, end det er. Ruves design er udført i tråd med tidens tendenser og læner sig op ad de udtryk, vi ser hos flere nye danske mærker såsom Ópera Sport.

Ruve laver både tøj, sko, tasker, smykker og solbriller, og priserne for tøjet starter omkring 250 kroner. Vi har samlet nogle af vores favoritter herunder.

Bluse, Ruve ca. 403 kr.

Skjortekjole, Ruve ca. 508 kr.

Kjole, Ruve ca. 478 kr.

Jakke, Ruve ca. 963 kr.

Sko, Ruve ca. 336 kr.

Mere om Modenyheder? Få Costumes nyhedsbrev