© Pinterest / @Noelle Streetman

Dette vil blive den mest værdifulde modeting i år

Den mest værdifulde modeting i 2017 bliver en velkendt darling. Læs med, og find ud af, hvilket item, der i høj grad er værd at investere i

Vi har før skrevet om, at det er en god idé at investere i helt bestemte items. I 2017 er det mest værdifulde, du kan have i garderoben, styles med ét særligt logo. Det er nemlig de velkendte T-shirts og sweatshirts med Calvin Klein-logoet, som bliver årets mest værdifulde og eftertragtede modeting.

Fredag morgen blev det offentliggjort på Instagram, at Calvin Klein har fået et splinternyt logo. Det nye logo betyder, at produktionen af styles med det gamle logo vil stoppe. Derfor vil det oprindelige Calvin Klein-logo blive sværere at opstøve, og det vil højst sandsynligt skabe en stor efterspørgsel på T-shirts og andre styles prydet med det gamle kendetegn.

Vintage er i øjeblikket et stort hit hos alle modeglade piger. Den populære Gucci T-shirt er en nyfortolkning af en retro model, og med 2.000 piger, der hver dag søger på T-shirten, kan man roligt sige, at den storhitter – netop fordi den minder om noget, man ikke længere kan få fingrene i. Også Calvin Klein-logoet vil snart blive et eftertragtet og værdifuldt levn fra fortiden og det gamle logo kan hurtigt blive kategoriseret som vintage.

Så hvis du vil eje årets mest værdifulde modeting, skal du skynde dig at få fingrene i et item med det gamle Calvin Klein-logo.

Om det kommer til at blive ligeså eftertragtet som den populære retro T-shirt fra Gucci, ved vi endnu ikke. Men det er værd at investere i logoet, inden det er for sent.