Diesel indtager Lafayette

Fra i dag kan du opleve Nicola Formichettis Diesel Reboot udstilling på galleri Lafayette

Diesel og Nicola Formichetti (Diesels nye artistic director) har afsløret de nye kunstnere, der vil forvandle Galleri Lafayette i Paris til et medrivende galleri bestående af det kunst, der er opstået i masserne under Diesels Reboot kampagne. Udstillingen er kurateret af Nicola selv og er et spektakulært ti-dages arrangement, der løber frem til 24. okotber 2013.

Formichetti har udvalgt en række kunstnere, der arbejder i de mest progressive discipliner i kunstverdenen i dag. De omfatter Roxanne Gatt (UK) , Nicolas Boillat (FRA) , Eva Papamargariti ( GRC ) , Kim Laughton ( CHN ) og LaTurbo Avedon (USA). Snesevis af andre kreative , der har fremsendt sin kunst på #DieselrebootTumblr, vil se deres arbejde vist i hele Galleri Lafayette.

Diesel giver dermed unge kunstnere mulighed for kreativt at udnytte den klassiske arkitektur Galleri Lafayette står for, da den vil stå som en stærk og cool kontrast til den mere moderne kunst, som Diesel Reboot bringer ind på galleriet.

Dette er den fjerde af Formichettis #Dieselreboot missioner under navnet "Vis mig dit kunstværk ". Hele Reboot projektet indleder en helt ny fase i Diesels historie.