Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

z3HKmm6A © Fie Isolde // Veneda Carter

Disse danskere, der hitter i udlandet, står bag nyt samarbejde

Den danske stylist og it-personlighed Veneda Carter har teamet op med den danske smykkedesigner Fie Isolde i en smykkekollektion, der har afsæt i deres skandinaviske rødder.

De to danske kvinder, stylist og it-personlighed Veneda Carter og smykkedesigner Fie Isolde, hitter begge i USA. Og så har de brugt de seneste par måneder på at slå deres kreative evner sammen i et helt nyt samarbejde.
Resultatet er blevet en smykkekollektion, Fie Isolde // Veneda Carter bestående af en række 14-karat guld items, som netop er blevet lanceret.

Costume har spurgt ind til kollektionen og samarbejdet.

Hvad er tankerne bag smykkerne?
"Vi er begge fra København, så det var vigtigt for os at vedligeholde Fies skandinaviske, rå æstetik kombineret med et tidløst, unisex men elegant udtryk. Samtidig ville vi skabe et nyt autentisk univers, som er inspireret af The nugget, som var en (mere rå, red.) smykkestil, der særligt blev dyrket i 80’erne og 90'erne.”

Hvorfor har I valgt at indgå samarbejdet?
"Vi mødtes gennem en fælles ven og fandt hurtig ud af, at vi delte samme passion for smykker, kvalitet og tidløst design. Vi klikkede med det samme og blev begge inspirerede af ideen om at kreere kunst sammen.”

Veneda, hvad er dit forhold til smykker?
"Jeg har altid været kendt for mine smykker og altid gået med mange guldsmykker. Så det har bestemt været en lille drøm at lave en kollektion længe. Ind til nu har jeg ikke mødt nogle, som jeg følte kunne være med til at gøre min vision til en realitet, lige indtil jeg mødte Fie. Første gang jeg så hendes smykker og mødte hende, vidste jeg med det samme, at hun var det helt rigtige match, fordi hendes smykker gav mig en meget speciel følelse. Det har simpelthen været sådan et fantastisk samarbejde!”

Priserne på smykkerne ligger fra 5.000 kroner, og kollektionen kan lige nu forudbestilles på Fie Isoldes hjemmeside med levering fra start september.

Screen-Shot-2020-08-07-at-10.43.27
V.singlering_576x576