© Fie Isolde // Veneda Carter

Disse danskere, der hitter i udlandet, står bag nyt samarbejde

Den danske stylist og it-personlighed Veneda Carter har teamet op med den danske smykkedesigner Fie Isolde i en smykkekollektion, der har afsæt i deres skandinaviske rødder.

Håndplukket til dig

Hvorfor har I valgt at indgå samarbejdet?
"Vi mødtes gennem en fælles ven og fandt hurtig ud af, at vi delte samme passion for smykker, kvalitet og tidløst design. Vi klikkede med det samme og blev begge inspirerede af ideen om at kreere kunst sammen.”

Veneda, hvad er dit forhold til smykker?
"Jeg har altid været kendt for mine smykker og altid gået med mange guldsmykker. Så det har bestemt været en lille drøm at lave en kollektion længe. Ind til nu har jeg ikke mødt nogle, som jeg følte kunne være med til at gøre min vision til en realitet, lige indtil jeg mødte Fie. Første gang jeg så hendes smykker og mødte hende, vidste jeg med det samme, at hun var det helt rigtige match, fordi hendes smykker gav mig en meget speciel følelse. Det har simpelthen været sådan et fantastisk samarbejde!”

Priserne på smykkerne ligger fra 5.000 kroner, og kollektionen kan lige nu forudbestilles på Fie Isoldes hjemmeside med levering fra start september.