Drømmesamarbejde mellem J.W.Anderson og Uniqlo
© Anna Stokland

Drømmesamarbejde mellem J.W.Anderson og Uniqlo

Der er dømt luksus til budgetvenlige priser, når J.W.Anderson går sammen med den japanske highstreetkæde Uniqlo

Modeverdenen består som bekendt af både luksusbrands og highstreetkæder, men indimellem tilsmiler modeguderne os med et designsamarbejde mellem de to instanser.

Det er netop blevet offentliggjort, at Jonathan Anderson, designeren bag et af tidens mest populære mærker, J.W.Anderson, går sammen med den japanske highstreetkæde Uniqlo. Således bliver det snart muligt at erhverve J.W.Andersons luksusdesign til budgetvenlige priser.

Jonathan Anderson,der tidligere har designet en kollektion for Topshop, siger om sit nye samarbejde til Business of Fashion:

“Samarbejde er enormt vigtigt i design. At arbejde med Uniqlo er den mest utrolige platform for demokratisk mode, og det er rart at vide, at mit design vil blive tilgængeligt for alle, på alle niveauer.”

Svenske H&M var en af de første highstreetkæder, der introducerede samarbejder med luksusmærker, som senest har budt på mærkerne Balmainog Kenzo.

Mange highstreetkæder har siden fuldt trop – heriblandt Uniqlo. Det er endnu sparsomt med information om samarbejdet med Jonathan Anderson, men med den irske stjernedesigner ved roret, kan det ikke skuffe.