Dyrberg/Kerns nye kampagnefilm kan ikke andet, end at gøre dig glad

Dyrberg/Kern har lavet en fin kampagnevideo med modellerne Cecilie Haugaard og Vanessa Stuhr Ellegard, som viser et nyt og unikt koncept

Smykkefirmaet Dyrberg/Kern har netop lanceret en ny kampagnefilm med de to smukke modeller Cecilie Haugaard og Vanessa Stuhr Ellegard.

I videoen præsenteres Dyrberg/Kerns nye smykkekoncept, Compliments by Dyrberg/Kern, som giver dig mulighed for at sammensætte din egen ring.

Ved at skrue den øverste del af ringen af og skifte den ud med en, som passer til netop din stil og personlighed, kan du skabe din egen unike ring. Du kan løbende transformere ringen, så den altid vil passe til dit outfit og humør, og der findes mere end 60 forskellige ring-toppings og 40 forskellige ringe, så variationerne er næsten uuendelige.

I den fine kampagnevideo nedenfor kan du se smukke Cecilie Haugaard og Vanessa Stuhr Ellegard vise, hvor nemt det er at skifte ringenes udseende og form.

Vil du også gerne sammensætte din helt egen unikke ring, fås de fra fra 149 kroner til 399 kroner og er tilgængelige i både sølv, guld, rosaguld og gun metal finish.