Emma fra Skam forfører i H&M-film

Et stærkt trekantsdrama, smukt tøj og eventyrlige omgivelser. Mesterinstruktøren Baz Luhrmann har kreeret en magisk kampagnefilm for Erdem x H&M

Et gods i England danner rammerne om Erdem x H&M’s kampagnevideo, som nu præsenteres i sin fulde længde.

Godset er som sin egen, private verden, der altid er fyldt med blomster inspireret af Erdems berømte blomsterprint. En gruppe unge venner kommer på besøg, og det giver anledning til et stærkt trekantsdrama mellem filmens tre hovedpersoner, heriblandt Ruby Dagnall, bedre kendt som Emma fra Skam.

Videoen er instrueret af Baz Luhrmann, der står bag en række filmperler som Moulin Rouge, The Great Gatsby og Romeo + Julie.

Luhrmanns visuelle æstetik, der er et samspil af lys, farver og bevægelse, kommer smukt til udtryk i den nye kortfilm, der indeholder samme drama og passion som instruktørens populære spillefilm.

“Mit mål var, at filmen skulle føles som en spillefilm. Det er en meget moderne kærlighedshistorie, der finder sted på et gods, som er fyldt med hemmeligheder, hvilket fungerer som en metafor for den tid, vi lever i: Det er hårdt ude i verden, men herinde vokser de ting, der virkelig betyder noget, fortsat som i et evigt forår,” fortæller Baz Luhrmann om filmen.

Den nye kampagnefilm, The Secret Life of Flowers, kredser desuden om kontrastfulde temaer som kærlighed og kynisme gennem det nævnte trekantsdrama, og scenariet bærer præg af selvsamme kontrollerede kaos, som karakteriserer Luhrmanns spillefilm.

Baz Luhrmanns mange fans vil altså ikke blive skuffede, da kampagnefilmen spiller på alle instruktørens styrker.

Kampagneansigterne tæller Ruby Dagnall, supermodellerne Saskia de Brauw, Imaan Hammam, Grace Hertzel, Fernando Cabral, Neels Visser og Tony Word, og skuespillerne Tom Rhys Harries, Hero Fiennes Tiffin og Harriet Walter.