Streetstyle sneakers
© Anna Stokland

Én god grund til, at du skal købe et nyt par sneakers

Presser lysten til at købe et nyt par sneakers sig på, selvom skoskabet bugner? Så er det nu, du skal gøre det.

December står i julegaveindkøbenes tegn, og der er særligt én gave, du ikke må glemme: gaven til dig selv. Er du et rigtigt sneakerhead, er der godt nyt – for lige nu kan du nemlig både få rabat på det par sneakers, du har kastet din kærlighed på, og samtidig støtte et godt formål.

I dag har en af Danmarks bedste sneakers-butikker, Rezet Store, nemlig lanceret en landsdækkende kampagne i samarbejde med Røde Kors, der har til formål at samle så mange brugte sko ind som muligt. Derfor kan du fra i dag indlevere dine brugte sko – uanset stand – i en af Rezet Stores butikker og som tak for donationen få en voucher på 10%, der kan bruges på alt tøj i butikken samt det store udvalg af sneakers fra mærker som Nike, Vans, Adidas, Reebok og New Balance.

De indleverede sneakers vil efterfølgende blive leveret til Røde Kors’ butikker landet over, som videresælger skoene for at generere penge til nødhjælp og socialt arbejde i ind- og udland.

Bor du ikke i nærheden af en af Rezet Stores syv butikker i København, Rødovre, Odense, Aarhus og Aalborg, kan du stadig deltage i kampagnen. Du skal blot skrive en mail til rodekors@rezestore.dk, hvorefter du vil få udleveret en pakkelabel, så du kan sende dine sneakers afsted til Rezet Store og få din voucher.

Rezet Store Aarhus sælger bl.a. Adidas' populære Stan Smith-model.
© Rezet Store