Billedet til venstre er med sidste års top tre: I midten vindersættet, til venstre andenpladsen og til højre tredjepladsen. Billedet til højre er sidste års vinder, Christina Højris Ottosen med sit design.

En Triumph for designstuderende

Hvem skal designe dit fremtidige lingeri? I morgen er den danske finale i designkonkurrencen Triumph Inspiration Award, og du kan se showet

10 designstuderende fra Teko skal snart dyste om, hvem der er Danmarks største talent, når det kommer til lingeridesign. Torsdag 27. maj er der nemlig finale i Triumph Inspiration Awards årlige lingerikonkurrence. Og du kan være med til showet, hvor du også har mulighed for at vinde 7 sæt lingeri og et abonnement på Costume.

I dommerpanelet sidder direktør i Danish Fashion Institute, Eva Kruse, Costumes chefredaktør, Rikke Agnete Dam, Tekos designchef, Ingrid Søe, samt skuespiller og ambassadør for Triumph Mille Dinesen.

"Jeg glæder mig rigtig meget til showet. Jeg var meget imponeret over niveauet til sidste års finale, og jeg er spændt på at se, om den næste generation af designtalenter fra Teko kan leve op til det høje niveau," siger Eva Kruse, der er formand for dommerkomiteen og showets konferencier.

Hvert år deltager omkring 2.500 studerende fra 29 forskellige lande i Triumph Inspiration Award. Vinderen af den danske talentkonkurrence går videre til den internationale finale i London i september. Den internationale vinder får sit design sat i produktion og til salg i Triumphs butikker over hele verden.

Vær med til den danske finale i Triumph Inspiration Award 27. maj klokken 16-17 på tagterrassen i Magasin ved Kongens Nytorv i København.