Louis vuitton
© Anna Stokland

Endelig sender ikonisk luksusbrand til Danmark

Elsker du smukke tasker og online shopping? Så vil denne nyhed falde i rigtig god jord

Onlineshopping er kommet for at blive, og heldigvis for det. Det giver nemlig god mulighed for at afsøge alle muligheder, inden du klikker drømmekøbet hjem. Det er dog ikke altid lige let at finde en hjemmeside, som sender til vores breddegrader, og er du en af de danskere, som forgæves har kigget forbi netop denne hjemmeside i jagten på drømmestasken, er der nu gode nyheder.

Har du kigget efter en taske fra Louis Vuitton, har den kun kunne købes i Louis Vuitton-butikken og ikke fra deres hjemmeside, da det franske modehus, indtil nu, ikke har sendt til Danmark. Men nu har Louis Vuitton endelig åbnet op for salg til Danmark fra hjemmesidenLouisvuitton.com, hvilket betyder, at du i ro og mag kan klikke dit næste drømmekøb hjem. Det gælder for alle kategorier – også interiør, hvis ellers dit budget er til det.

Ligeledes vil der være mulighed for at give dit køb et personligt præg i form afmonogrammerved hjælp af de forskelige tilbud Make It Yours, Hot Stamping, My LV World Tour, Mon Monogram samt Mon Damier.

Det franske modehus åbnede første gang op for onlineshopping i 2005, og i 2019 inkluderer den service endelig Danmark, hvor du kan bestille dine fund hjem til egen adresse eller afhente i Louis Vuitton-butikken på Amagertorv 2, 1160 København K.