Er det en sweatshirt? Freya Dalsjø og H2O svarer ja

Freya Dalsjøs partnerskab med H2O præsenterer en meget utraditionel sweatshirt. Se resultatet af det nye samarbejde her

Freya Dalsjø er gået fra spirende talent til veletableret designer, der gang på gang præsenterer bjergtagende kollektioner.

Sideløbende med sine hovedkollektioner har Freya Dalsjø deltaget i danske samarbejder med blandt andre Mads Nørgaard og H2O. Nu er Freya igen gået sammen med sidstnævnte og denne gang har hun udviklet en nyfortolkning af en klassisk sweartshirt. Samarbejdet indgår som en del af Dalsjøs SS18-kollektion, Softwear, men bliver sat til salg allerede i dag – cirka seks måneder før resten af kollektionen.

Det nye samarbejde forener Freya Dalsjøs originale design med H2O’s traditioner, og resultatet er to items, der fremstår som feminine alternativer til den klassiske sweatshirt.

Blusen koster 950 kroner og kåben 1.250 kroner.

Den ene model, en kåbe, refererer til Freja Dalsjøs velkendte kimono, der første gang blev præsenteret under SS14. Den anden model er en højhalset bluse, der smyger sig om kroppen, modsat den normale oversize sweatshirt, og dermed fremhæver kroppens former, frem for at kamuflere dem. Begge dele er syet med udadvendte sømme, der fremstår som et mønster i materialet.

Freya Dalsjø og H2O’s samarbejde forhandles eksklusivt i Wood Woods butikker og på H2O-sporswear.com.