Er det her & Other Stories’ smukkeste samarbejde til dato?

Blomster, blomster og atter blomster. & Other Stories har valgt den perfekte samarbejdspartner til en feminin forårskollektion

© & Other Stories
1 / 3

& Other Stories har leveret stribevis af solide samarbejdskollektioner, siden mærket blev lanceret i Danmark i 2013. Tiltagene har både inkluderet modehuset Rodarte og sangerinden Lykke Li, og det tegner til, at highstreetkædens kommende samarbejdskollektion bliver en af de stærkeste hidtil.

Britiske House of Hackney er næste levende billede i serien af samarbejder – og hvis navnet ikke ringer en klokke skyldes det formentlig, at mærket primært specialiserer sig i interiør. House of Hackney er særligt anerkendt for deres decadente, sprælske, tapetlignende print, der udspringer fra naturen med motiver som blomster, blade og dyr. House of Hackneys æstetik stemmer overens med modeverdenens maksimalistiske floratendens og samarbejdet med & Other Stories kunne derfor ikke komme på et bedre tidspunkt.

Kollektionen vil både byde på tøj, accessories og sko, der befinder sig i et spændingsfelt mellem legesygt og elegant. Som en ekstra bonus er kollektionen hovedsageligt lavet af bæredygtige materialer, heriblandt genanvendt tencel og økologisk bomuld.

Resultatet af samarbejdet lander hos udvalgte & Other Stories-butikker og online i løbet af foråret.

© & Other Stories
2 / 3
© & Other Stories
3 / 3