Mest populære zara item
© Zara

Er det her Zaras mest populære item nogensinde?

Zara skaber det ene hypede design efter det andet. Men det her item har ikke blot overtaget modebilledet – det har også overtaget internettet

Hver sæson skaber Zara prisvenlige fortolkninger af tidens tendenser, hvilket har sikret brandet en stor fanskare på både de sociale medier og i gadebilledet.

Indimellem skaber Zara et design, der bliver ekstra populært. Det gælder blandt andet en frakke, der fik sin egen Instagram samt en hypet skindjakke.

Nu slår Zara til igen, og internettets reaktion tyder på, at highstreetkæden har skabt sit mest populære item nogensinde. Her er tale om en off-shoulder kjole med flatterende flæser over brystet. Silhuetten klæder alle kropstyper og med en pris på blot 249 kroner, er den blevet revet væk overalt.

Mest populære zara item
© Zara

Den amerikanske komiker Lulu Krause bemærkede, at kjolen poppede op overalt i gadebilledet, hvilket inspirerede hende til at lave en Tumblr-side dedikeret til designet.

Idéen til Tumblr-siden startede som en intern joke, da Krause og hendes venner legede “spot kjolen”. Legen gik efterfølgende viralt, da Blueofftheshoulderdress.tumblr.com voksede i popularitet. Siden dokumenterer kvinder over hele verden, der er iført kjolen – og det er ikke så få.

Lulu Krause fortæller Refinery29, at hendes fascination af kjolen især omhandler dens totale mangel på mobilitet: “Du mister nok omkring 80 procent af din mobilitet i den – dine arme kan ikke komme over 45 grader, uden at gå på kompromis med den intenderede form på tøjet”.

Mobilitet eller ej, er designet populært, hvilket Krause kan skrive under på, da hun dagligt modtager omkring syv til otte nye billeder af kjolen.

Zaras pletskud er ikke længere i produktion, men du kan få din daglige dosis blå flæser på Krauses Tumblr-side.

ALT DET DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF