Er du Costumes nye modepraktikant?

Costume søger en ny modepraktikant, der skal assistere Costumes moderedaktion

Drømmer du om et job i modebranchen, elsker du at shoppe, og interesserer du dig for designere, butikker og nye tendenser? Så er du måske Costumes nye modepraktikant.

Dit job vil bestå i at assistere Costumes moderedaktion - det vil sige at hente tøj til Costumes mange modesider, hjælpe til under modeserier og stå for forefaldende arbejde på redaktionen.

Stillingen er en fuldtidsstilling a seks måneders varighed, og den er ulønnet. Er du flittig og engageret, får du masser af erfaring og et indblik i modebranchen. Flere af Costumes modepraktikanter har desuden umiddelbart efter praktikstillingen fået job i modebranchen - enten på Costumes redaktion, på andre medier, som stylister eller på pr-bureauer.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Send en ansøgning med et par linjer om dig selv, dit cv og billeder af 5 ting, du ønsker dig til din sommergarderobe til moderedaktør Maiken Winther på maikenw@benjamin.dk. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til stillingen. Maiken Winther: tlf.: 3814 7604 eller chefredaktør Rikke Agnete Dam: tlf.: 3814 7611.

Vi glæder os til at høre fra dig.