Et anderledes samarbejde

Et nyt, spændende samarbejde imellem Malene Birger og BMW forhandler Jan Nygaard A/S ser dagens lys dette efterår.

Det er ikke ofte, at man høre Malene Birger og BMW nævnt i samme sætning, men det bliver der lavet om på nu. I forbindelse med Copenhagen Fashion Week har Malene Birger nemlig indgået et samarbejde med danmarks største eksklusive BMW forhandler Jan Nygaard A/S, som består af en limited edition "By Malene Birger" designpakke til den nye BMW 3-serie GT - og hvis man ikke lige ved hvad det er for én, så er den afbilledet nedenfor.

Designpakken kommer til at bestå af specielt udvalgte og designede trim i et opgraderet materialevalg, underspillede By Malene Birger-logoer og ikke mindst det karakterisiske kløverprint diskret placeret på udvalgte steder. Desuden får man som tillæg en rejsetaskeserie i signatur-printet.

Om samarbejdet udtaler Malene Birger:

"Det har været en interessant og anderledes proces at samarbejde med Jan Nygaard AS om at designe en interiør pakke til den nye 3-serie GT. Her har vi skullet tænke anderledes, og det har helt klart været en positiv udfordring at arbejde kreativt indenfor så satte rammer, som udsmykningen af en bils interiør jo er. Det har dog gået rigtig godt i spænd med èn af vores overordnede designtanker om, at skønhed og funktion altid skal gå hånd i hånd.” For hver solgt designpakke doneres 2500 kr. til UNICEF.