Et britisk stilikon er væk

Peaches Geldof er fundet død i sit hjem - kun 25 år gammel

Mandag eftermiddag blev Peaches Geldof fundet død i sit hjem ved London - det bekræfter BBC. Det er i skrivende stund endnu ikke kommet frem, hvad hendes pludselige død skyldes.

Peaches var kendt som model, tv-vært og ikke mindst stilikon. Hun var datter af musikeren Bob Geldof og fotomodel Paula Yates, der i år 2000 døde af en heroin overdosis. Hendes mors død efterlod, ifølge Peaches egne udtalelser, et stort tomrum hos hende og på sin Instagram-profil uploadede hun for kun to dage siden et gammelt foto af sig selv og sin mor (@peachesgeldof). Peaches besøgte Danmark i 2011 til Dansk Fashion Award og har for mange stået højt på listen over nogle af verdens bedste stilikoner. Allerede i 2006 kårede Tatler hende som Top Ten Fashion Icons, hvilket gjorde hende til den yngste på denne liste.

Peaches efterlader sig sin mand, Tom Cohen, og sine to sønner, Astala og Phaedra. Hendes far, Bob, udtaler: “Peaches er død. Det er værre end smertefuldt. Hun var den vildeste, sjoveste, dygtigste, vittigste og mest skøre af os alle sammen.”

R.I.P.