© Vibe Harsløf x FVN x Magasin Du Nord

Et eksklusivt samarbejde udover det sædvanlige

Rapperen FVN, der blandt andet står bag hittet ‘Work’, er gået sammen med den danske smykkedesigner, Vibe Harsløf. Sammen har de skabt en unik oplevelse af smykker og musik, som finder sted i Magasin Du Nord.

Vibe Harsløf og FVN (alias for den kvindelige rapper, Feven Geles) har sammen kigget ind i fremtiden og kombineret fysisk design, et unikt stykke musik samt blockchain teknologi i form af en NFT (non-fungial token), som bliver lanceret i fællesskab med Magasin Du Nord 2. marts.

Det er en ear cuff designet af Vibe Harsløf, som danner de fysiske rammer for samarbejdet. Smykket sælges i begrænset omfang, da det også er koden til en NFT, der gemmer på et unikt track af FVN, som er indspillet specielt til denne lejlighed – og som kun kan tilgås via dette særlige samarbejde

Tracket med FVN (som er en nummereret NFT) er med andre ord et digitalt værdibevis – som du også kan bruge som investeringsobjekt. Dette muliggøres netop igennem blockchain teknologien, som sikrer imod kopier og dermed bevarer eksklusivitet – din unikke NFT kan altså ikke kopieres eller manipuleres på nogen måde.

Som noget helt nyt kan Magasins Goodie-medlemmer følge med live under lanceringen 2. marts, når FVN optræder i Magasin Du Nord. Derudover giver Magasin også deres Goodie-medlemmer særlig adgang til et stykke NFT-kunst, hvor FVN er iført stagewear-smykker af Vibe Harsløf.

© Vibe Harsløf x FVN x Magasin Du Nord