Supermodellen Helena Christensen har doneret et par sko til Celebrity Trendsaels.

Få de kendtes stil, og støt et godt formål

Shop blandt andre Helena Christensens og Fallulahs tøj til årets Celebrity Trendsales

Nu kan du både opdatere din garderobe med blandt andet supermodellen Helena Christensens, journalist Maise Njors, sangerinden Fallulahs og Andrea Elisabeth Rudolphs tøj og samtidig støtte et godt formål. Trendsales har nemlig åbnet for årets største online velgørenhedsevent, Celebrity Trendsales, hvor du kan shoppe kendissers tøj - og støtte de velgørende organisationer Care, Breast Friends og Danner.

Du kan for eksempel byde på et par af Helena Christensens Hugo-sko fra Hugo-showet i Berlin tidligere i år eller Maise Njors Diane Von Furstenberg-kjole, som hun selv har afkortet, så den passer "til de korteste ben i landet".

Helena Christensens Hugo-sko

Sangerinden Fallulahs kjole

Designer Camilla Stærks kjole

Journalist Maise Njors kjole

Auktionerne er startet, og de varer til 30. oktober 2011. Startprisen er altid 0 kroner, og varen går til den, der byder højest. Når et item er blevet solgt, bliver pengene doneret til velgørenhed. Det er den enkelte kendis, der afgør, hvilken organisation de vil give pengene til.

Det er fjerde gang, Celebrity Trendsales løber af stablen - de tre tidligere udgaver har været en stor succes, hvor navne som grevinde Alexandra, Uffe Buchard, Charlotte Torpegaard, Pernille Rosendahl, Stine Goya og mange andre har været med til at samle titusindvis af kroner ind til velgørende organisationer. Mon ikke også årets Celebrity Trendsales bliver en succes?

Se mere på Trendsales.dk.