Få et par gratis jeans i morgen

Cheap Monday åbner i morgen en pop up-shop, hvor du kan få fingrene i et par Cheap Monday-jeans helt gratis. Se, hvordan her

I anledning af sin 10-års fødselsdag forærer Cheap Monday 10.000 jeans væk i morgen, 10. oktober. Men fascinationen med tallet 10 stopper ikke her - Cheap Monday forærer nemlig kun de 10.000 jeans væk i 10 pop up-shops i 10 forskellige byer, som alle har åbnet (you guessed it) i 10 minutter.

I har siden slutningen af september kunnet stemme om, i hvilke 10 byer, de 10 pop up-shops skulle placeres, og i dag kan vi afslører, at København er den heldige vinder af en af de hypede pop up-shops.

Hvordan, hvor og hvornår?

Vil du gerne have fingrene i et par gratis jeans fra Cheap Monday? Selvfølgelig vil du det, og du kan læse lige her, hvordan du ved hjælp af et like eller et hashtag kan få din billet til dine nye jeans.

Det seje event løber af stablen på Kronprinsensgade i København i morgen 10/10 klokken 22.00 - og slutter 10 minutter senere - så kom hellere i god tid.

OBS!
Vi har tidligere skrevet, at pop up-shoppen åbner klokken 10, men det er klokken 22. Vi undskylder meget for forvirringen og håber, at alle får deres jeans.