Få et sneak peek på Weekday SS17-kollektion
© Weekday SS17

Få et sneak peek på Weekday SS17-kollektion

Costumes modeassistent Karoline Dall har været i Stockholm for at få et eksklusivt kig på Weekdays SS17-kollektion. Læs om hendes favoritstyles her

Costumes modeassistent, Karoline Dall, har netop været en smuttur i Stockholm for at kigge nærmere på Weekdays SS17-kollektion.

Weekdays kreative direktør, Louise Lasson, siger selv om kollektionen: “Denne sæson har vi skabt en kollektion, der både favner bredt og er minimalistisk. Vi har fusioneret noget meget udtryksfuldt med noget meget rent og funktionelt i en ny kollektion, der er fuld af prints, teksturer og lys.”

Direkte fra lufthavnen og afsted til Weekday Præsentationen hørte Karoline nærmere om både dame– og herrekollektionen.

Sneak peek på Weekday SS17-kollektion
© Weekday SS17

“Weekday har i denne sæson været inspireret af fotografen Jackie Nickersons billeder af skulpturelle strukturer. Jeg synes, de har formået at lave en kollektion, hvor de har skabt en fin kombination mellem naturlige og syntetiske materialer, der spiller sig ud i pink og gule prints på løse silhuetter i hvid, beige og blå.

Kollektionen byder på mange fine styles, der kan bruges på kryds og tværs af hinanden – jeg er i sær vild med den hvide kjole med pink og beige print, som jeg drømmer om at hoppe i til sommer.

Derudover har Weekday også lanceret nogle bæredygtige bikinier og badedragter i de samme prints og farver, som du sagtens kan bære til hverdag under en kjole eller til et par shorts.

Som en lille bonus information bød herrekollektionen også på virkelig mange pæne styles – blandt andet lækre sweatshirts, jakker og bukser, man sagtens kan hoppe i, selvom man er pige. Det har jeg i hvert fald tænkt mig, og de kan kombineres med styles fra damekollektionen, da samme palette af farver er brugt.”