Pernille Teisbæks deler sine bedste stiltips til et graviditetslook på Vogue.com
© Pernille Teisbæk

Få Pernille Teisbæks tips til graviditetsstil

Den stilfulde dansker viser blandt andet, hvordan hun bedst styler et pencilskirt, hvilket vi alle kan lære noget af – gravid mave eller ej

Som en af Danmarks mest stilfulde kvinder og forfatter til en ny bog om skandinavisk stil, kan det næppe overraske, at Pernille Teisbæk selvfølgelig også er chik under sin graviditet.

Som gravid kvinde med en voksende mave kan det for mange virke uoverskueligt at style sit tøj, når man på så kort tid skal vænne sig til en ny krop med dertilhørende nye former.

Derfor har Vogue.com talt med Pernille Teisbæk, stylist, og Creative Director i Social Zoo, omkring stiludfordringerne som kommende mor.

Psst ... Her er 4 nye bloggerbøger, du skal kende

Som Pernille Teisbæk fortæller til Vogue.com har hun erfaret, at selvom hendes fysisk ændrer sig under graviditeten, behøver hendes stil nødvendigvis ikke at gøre det.

Hun bruger stadig sin skarpe Balenciaga-blazer, holder sig cool i behagelige pyjamasbukser og har investeret i stiletter med lavere hæl, da hun ikke vil give fuldstændig afkald på sko med hæl.

© Pernille Teisbæk
© Pernille Teisbæk

Pernille Teisbæk fortæller desuden til Vogue.com, at hun elsker at bære et pencilskirt, fordi det sætter et flot fokus på den voksende mave. For at gøre looket mindre bedstemorsagtigt, kombinerer hun nederdelen med sneakers og en sweater, eller med en vintage T-shirt, pumps og øreringe til aftenbrug.

© Pernille Teisbæk

Ligeledes har Pernille Teisbæk et smart tip om at bruge et smukt tørklæde som accessory til at holde bukserne oppe, istedet for de strammende bælter, som alligevel er blevet for små under graviditeten.

© Pernille Teisbæk

Pernille fortæller også, at det kan være smart at investere i en vinterjakke med et A-formet snit, fordi jakkens vide form vil give god plads til din voksende mave – uanset hvor mange varme sweatre du har på indenunder.

© Pernille Teisbæk

Pernille Teisbæks stil beviser altså, at man med få ændringer eller nytænkninger kan beholde en cool stil, uden at gå på kompromis med hverken komfort eller udseende.

MERE FRA COSTUME