Tag med Costume, Cph Vision og Mulberry til garden party, og få eksklusiv adgang til den danske modeuge.

Fest med Costume, og vind fashionkit til 25.000 kroner

Bliv forkælet med drinks, dj og goodiebags, og vind Mulberry-taske, Apple Macbook, lækre beautyprodukter og hotel-overnatning

Tag med til den danske modeuge i august, når Costume, Cph Vision, som står for messen i Øksnehallen, og Mulberry holder havefest. Du vil blive budt på drinks og snacks, og en dj vil lægge lyd til de fashionable omgivelser. Som gæst til havefesten vil du eksklusivt få adgang til Cph Visions Fashion Fair i Øksnehallen under hele modeugen. Og som om det ikke var nok, vil du være med i lodtrækningen om følgende præmier:

1. præmie - værdi 25.000 kroner (1 vinder):
En Mulberry-taske, en Apple Macbook fra Humac, et års abonnement på Costume, produkter fra Redken og Mac, en overraskelse fra Royal Copenhagen og en overnatning på hotel i København.

2. præmie - værdi 10.000 kroner (2 vindere)
En Mulberry-pung, en Apple Ipod fra Humac, et halvt års abonnement på Costume, produkter fra Redken og Mac og en overraskelse fra Royal Copenhagen.

Inden havefesten vil vinderen af 1. præmien blive informeret, og til eventen vil alle gæster trække en lotteriseddel, hvor to numre som vindere af 2. præmien, vil blive udtrukket. Ingen går dog tomhændede hjem. Alle vil modtage en goodiebag til en værdi af 2.000 kroner med blandt andet en Mulberry-shopper, produkter fra Redken og Mac og det nyeste nummer af Costume.

Hvornår?
Torsdag 12. august 2010 klokken 16-19.

Hvor?
Øksnehallen, Halmtorvet 11, København.

Antal pladser:
100, som hver kan tage en gæst med.

Tilmeldning:
Send en mail til Cphvision@costume.dk inden 6. august. Skriv 'Mulberry-event' i emnefeltet, og angiv navn, adresse og telefonnummer i mailen på dig og din veninde. Pladserne bliver fordelt efter først til mølle-princippet. Du modtager en mail, hvis du har fået plads.