Bliv fashionabel kørende med Fiat 500 by Gucci.

Fiat og Gucci fletter fingre

Et italiensk kærlighedsbarn er kommet til verden. Sæt dig bag rattet i Fiat 500 by Gucci

Modehuset Gucci, der i år sætter 90 lys i lagkagen, har for en stund slået pjalterne sammen med bilfirmaet Fiat. Den fashionable flirt har udmøntet sig i en specialudgave af Fiat 500. Med det gode udseende fra Gucci og stærke egenskaber fra Fiat er der skabt en ny supermodel. Den lille sag er blevet overtrukket med moderigtige detaljer og nogle af Guccis kendte designsignaturer. Det nye vidunder er døbt Fiat 500 by Gucci.

Afsenderen af Amors pil er Fiat-barnebarnet Lapo Elkann, som tidligere har arbejdet med marketing i Fiat-koncernen og nu driver reklamebureauet Independent Ideas. Den lille supermodel fås i sort og hvid, og langs siden af bilen løber Guccis kendetegn, den rød-grønne stribe. Striben går igen på gearstang, gulvmåtter og sikkerhedsseler samt nøglecoveret og sæderne. Sædernes læderindtræk er desuden præget med små Gucci-logoer på selve sædet og med dobbelt-G-logoet på nakkestøtten og på de specialdesignede fælge. Også bag på bilen og på dørstolperne har Gucci sat sit præg med sin kursive Gucci-signatur, så ingen tvivl om, at der her kommer en ganske særlig Fiat 500 trillende.

Fait 500 by Gucci kan opleves live hos 12 udvalgte Fait-forhandlere fra sidst i september. Den lille sag kommer til at koste 249.990 kroner, og for 46.000 oveni kan du forkæle dig selv med Cabriolet-udgaven. Find din nærmeste forhandler på 500bygucci.dk.