Filippa K second hand

Nu kan du aflevere dit brugte Filippa K-tøj og få 15 % rabat på den nye, fine forårskollektion

Filippa K lancerer nu et helt nyt koncept, hvor bæredygtighed og genbrug er i højsædet. Collect-kampagnen giver dig mulighed for at aflevere dit brugte Filippa K-tøj og accessories og derved få 15 % i rabat på dit næste køb fra modehuset.

De produkter, som er i god stand, vil blive videresolgt i Filippa K's egne second hand-butikker (den nærmeste ligger i Stockholm, men der er planer om at åbne i Danmark), mens tøj i dårligere stand doneres til Røde Kors. Samtidig vil modehuset lancere Filippa K Front Runners - en kollektion af bæredygtige produkter, som vil kunne købes hos Filippa K.

“Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder denne service. Vi oplever kunder, der er opmærksomme på bæredygtighed og vi er overbeviste om at de vil se en udvikling mod et mere bæredygtigt forbrug af mode," siger Elin Larsson Sustainability Manager hos Filippa K.

Det er ikke første gang, vi har set det gode bæredygtighedsinitiativ i modeverdenen. H&M lancerede i slut 2012 et lignende koncept, hvor man kan opnå 15 % rabat på et H&M-produkt, hvis man i butikken afleverer en pose med sit brugte H&M-tøj.

Collect-kampagnen er netop trådt i kraft, og tøj kan indleveres i Filippa K's egne butikker. Kampagnen er en del af en overordnet vision om på længere sigt at gøre hele Filippa K-kollektionen bæredygtig.