Tag med Costume til shoppeaften hos Replay, og find jeans som støbt til din figur.

Find de perfekte jeans fra Replay

Kom til shoppeaften hos Replay, og bliv guidet til at finde de ultimative jeans med 20 procent rabat

Har du prøvet at stå der i prøverummet? Med en stor bunke jeans på stolen ved siden af dig - uden der var nogen, der passede over lænden, lårene eller maven? Det kan være, at jagten på de perfekte jeans stopper her. Meld dig til shoppeaften med Costume og Replay, og bliv vejledt i, hvilke jeans der passer til din figur. Replays trademark er, at baglommerne skal komplimentere kroppens form uanset om det er en slim, straight, boyfit eller relaxed model. Blandt disse modeller vil en ekspert finde frem til de jeans, der vil klæde netop din bagdel, så du er fri for at famle dig vej blandt de mange jeans. På aftenen giver Costumes stylist tips til Replays vinterkollektion, der er et miks af chunky strik, grungy velour og transparente blomsterprint. Du vil få 20 procent rabat på alle dine tøjkøb.
For at fuldende dit nye look kan du teste og blive guidet til, hvilken hudpleje der passer til dig med produkter fra det økologiske beautymærke Organic Apoteke, og, nå ja, nyde synet af Minis nyeste bil, Countryman. Og skulle du gå sukkerkold efter al den shopping, så kan du få fornyet energi med drinks fra Eve og økologiske superfoods fra Netspiren.dk. Alle deltagere modtager desuden en goodiebag.

Jeans fra Replay til 1.299 k.r

Cardigan fra Replay til 1.349 kr. Hvornår:
Torsdag 25. november klokken 18.30-21.

Hvor:
Replay Store, Pilestræde 8A, København. Telefon: 3311 7722.

Antal pladser:
25 læsere, der hver kan tage en ledsager med.

Tilmelding:
Skriv dit og din venindes navn og telefonnummer i en mail til replay@costume.dk. Hvis du har fået en plads, vil du modtage en mail senest 19. november. Tilmelding vil ske efter først til mølle-princippet.