Forær et gratis Munthe-net til en, du har kær
© Munthe

Forær et gratis Munthe-net til en, du har kær

Har du lyst til at give en gave til din mor, veninde eller søster? Munthe står bag en særlig kampagne, hvor du kan give en gave – helt gratis

Har du også lyst til at give lidt tilbage til en, du holder af? Til veninden, fordi hun altid får dig til at grine, til din mor, fordi hun altid er der for dig, eller til kollegaen, som altid kan se, hvornår du har brug for en kop kaffe?

Nu giver Munthe dig muligheden for at give en fin gave til en af de personer, som er vigtige i dit liv – ganske gratis.

I morgen 2. august lanceres kampagnen Give Back, hvor du kan forære et specialdesignet shoppenet trykt med teksten “Give Back" og prydet med kyssemunde i forskellige farver og mønstre.

Motivationen bag Munthes nye kampagne er et ønske om at give noget tilbage til deres følgere og kunder, og budskabet betyder meget for mærkets kreative direktør, Naja Munthe:

“Jeg har været beriget med, i svære perioder i mit liv, at have folk omkring mig, som har støttet og hjulpet mig, lyttet og givet plads. Jeg husker de situationer. Jeg tænker på, hvor de folk fandt overskuddet – måske fra andre, som hjalp dem engang? At give tilbage er noget af det smukkeste, man kan give. Intet for stort, intet for småt,” forklarer Naja Munthe.

Hvis du vil forære et shoppenet, skal du klikke ind på Munthe.com/giveback og skrive en personlig hilsen samt indtaste modtagerens navn og adresse.

Kampagnen gælder fra 2.–13. august så længe lager haves.

Forær et gratis Munthe-net til en, du har kær
© Munthe