Freya Dalsjø x Gardenia

Den hypede, talentfulde og upcoming designer, Freya Dalsjø, laver nu en limited edition skokollektion i samarbejde med Gardenia Copenhagen

Vi kender bedst Freya Dalsjø for sine kompromisløse og eksperimenterende designs og Gardenia for sine kvalitetsbevidste lædersko. Derfor glæder vi os også til at se, hvad den unge designer og det danske skobrand kan lave sammen.

Samarbejdet kommer til at udmunde i en skokollektion, der udfordrer skodesign, som vi har set Freya Dalsjø gøre det før med sine mink slippers på catwalken. Designeren lancerede i år et samarbejde med Mads Nørgaard og næste år er turen altså kommet til Gardenia Copenhagen:

“Det har været rigtig spændende at komme ind i alle processerne omkring at skabe en skokollektion. Det er ikke noget, jeg tidligere har arbejdet så meget med, så det har været en lærerig proces. Nu glæder vi os bare til at have designet på plads, så vi kan fremvise resultatet,” udtaler Freya Dalsjø.

Kollektionen lanceres til august 2015 og vil bestå af 6-11 forskellige støvler og sko. Den vil blive solgt i Gardenias flagshipbutik på Gammel Kongevej og i Freya Dalsjøs webshop.